top of page

Redirecció editorial

Benvolgudes/Benvolguts,


Després de tenir el blog (xaviercapelles.com) en guaret durant mesos - utilitzant el símil agrari- el reprenc amb una nova orientació més concreta i no tan generalista.


En particular en el món empresarial de la indústria 4.0 i a més, l’oriento vers la servitització dels productes industrials, és a dir, com un hard, out-put o un producte industrial es "converteix" en un servei i en aquest format, és ofert en el mercat.


Aquest és un tema recurrent que es posa de moda cada cop que ve una crisi econòmica. Ara tindrem l’economia post-covid vectoritzada a parer meu, tant per potents i emergents innovacions tecnològiques com per un context d’inflació (davant la segmentació geogràfica del mapa econòmic, on no es produirà allà on és més barato). Competir empresarialment per costos ja no serà una opció viable.


L’origen de la reorientació rau en el fet que aquest curs 2021-2022 he començat un doctorat sobre aquest tema a la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.

A més, tinc la sort, el goig i el gran honor que me la dirigeix en Xavier Ferràs, persona generosa a més no poder perquè el temps no li sobra ni mica.


Espero que us pugui ser interessant, curiós i útil la nova línia editorial del blog.


Moltes gràcies per la paciència.


37 views0 comments

Recent Posts

See All

Kommentarer


bottom of page